Galabet Gates of Olympus

Galabet Gates of Olympus, Yunan mitolojisinden ilham alan teması ve yüksek kazanç potansiyeliyle öne çıkan bir oyundur. Pragmatic Play tarafından geliştirilen slotun en dikkat çeken özelliği, maksimum kazanç çarpanının 15000 X olmasıdır. Yani herhangi bir turda bahsinin 15 bin katına kadar kazanç sağlamanız mümkündür.

Galabet Gates of Olympus Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Galabet Gates of Olympus sahip olduğu birçok avantajlı özellikle öne çıkan bir oyun olsa da bu kadar popüler olmasının arkasında yatan esas neden oynanışının oldukça kolay olmasıdır. Zira bu kadar yüksek kazanma potansiyeli sunan bir slot hem de kolay bir oynanışa sahip olunca, ister istemez herkes tarafından ilgi görür. Siz de şansınızı denemek isterseniz aşağıdaki özelliklere göz atabilirsiniz:

  • 10 farklı sembolün yer aldığı oyunda doğrudan bir ödeme hattı bulunmaz. Kazanç elde etmeniz için 6×5’lik alanda aynı sembolden en az 8 tane gelmelidir.
  • Oyunda “Dede” olarak adlandırılan karakter tarafından çarpanlar atılır. Rastgele gelen bu çarpanlar 2x’den 1000x’e kadar çıkabilir.
  • Oldukça yüksek bir volatilite değerine sahip olan oyunda uzun vadeli kazançlarınızı etkileyen RTP oranı da %96,5 olarak ölçülmüştür. Diğer birçok slota göre oldukça yüksek olan bu değer sayesinde uzun vadede ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Yukarıdaki özelliklerden etkilendiyseniz, 1 TL ile 625 TL arasında bahis yaparak turlara katılım sağlayabilirsiniz. Tabii ki dilerseniz bahsinizin 100 katına karşılık freespin satın alabilirsiniz.

Galabet etkinlikleri ile elde edeceğiniz freespinleri Gates of Olympus oyununda kullanabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*